Äntligen helg!

 
Nu är det söndag och det betyder två dagars helg för min del! (Babettes har stängt på söndagar och måndagar). Jag är hur trött som helst, och ska därför ha "me-time" hela lilla helgen. Jag invigde den med ett bubbelbad igår kväll, och fortsätter idag med att rensa några skåp, designa workouts, baka, och titta på tv-serier och filmer med laptopen på magen. Det låter rätt härligt, va?
 
Ha en fin söndag, allihop! Bästa dagen på veckan!

Mitt liv just nu

Chuck.
 
Action/komedi/drama-serie från 2007 och framåt som är helt underbar! Visst, det är en del killhumor och när tjejerna slåss är de nästan alltid halvnakna, men bortsett från dessa detaljer är serien verkligen sevärd. Jag har lyckats se två säsonger på mindre än en vecka. Så ser livet ut ensam i lägenheten. Mina dagar består i princip av Träning, Jobb, Chuck, repeat. Fyra av seriens fem säsonger finns på Netflix! 

Älskade pannkakor

 
När jag bor ensam är jag ingen hejare på att laga mat. Det är tråkigt att laga mat bara till sig själv, och det är tråkigt att äta själv. Dock äter jag varje dag samma lunch: mina älskade bananplättar. En banan, två ägg och du är hemma! Idag åt jag dem med färska jordgubbar och lite honung. Mums!! För att göra dem lite extra proteinrika brukar jag hälla i extra äggvita (det går att köpa i flaska). 
 
Ha en underbar helg, mina vänner!