Änder och höstfärger

Det är alltid när jag tänker "Ska jag ta med kameran? Nää, jag skiter i det" som de bästa motiven dyker upp. Idag hamnade mamma och jag i Slotts-/Kungsparken (jag lär mig aldrig var gränsen går, upplys mig gärna!) när vi väntade på kloklippningstid för Kalle, och det var så vackert att jag nästan tappade andan. Självklart lyckades min gamla iPhone inte riktigt fånga skönheten, men ett litet minne har jag nu i alla fall. 
 
 
Jag blev kompis med ett gäng änder, som jag misstänker mest var ute efter att kolla om jag hade med mig något gott till dem. 
 
Kalle hittade en gammal fotboll som han släppte i vattnet två (!) gånger. Det där med sluttningar har han inte riktigt koll på, och han tog några trevande steg ner i vattnet för att få tag på sin nya leksak, som ett par minuter senare trillade i igen. 
 
Det känns lite konstigt att det börjar mörkna så smått redan, när klockan bara är fyra på eftermiddagen. Så snabbt det gick. Imorgon åker vi till Paris för att hälsa på systern min, så nu blir det lite dåligt med uppdatering fram till måndag, då vi kommer hem igen.
 
Ha en fin onsdagskväll!

Ännu en kväll

Vilka fantasifulla rubriker jag svänger mig med nuförtiden. Jag är ledsen för dålig och tråkig uppdatering.. jag har helt enkelt inte så mycket att skriva om just nu. Jag går runt i ett litet "vad ska jag göra med livet-moln" och drömmer mig bort till sagoland och vita stränder. 
 
Det småstormade lite idag med. Paraplyet fungerade som segel på hundpromenaden och regnet smattrade ovanpå. Men allra bäst är busväder ändå inifrån ett varmt hus.
 
Jag tände ljus för lite mysstämning... 
 
Och så bollarna, såklart. Min visionboard har ännu lite plats kvar att fylla. Jag sparar den till nya drömmar! 
 
Orangea avdelningen på hyllan. Jag älskar min nya doft Honey från Marc Jacobs, som jag fick av mamma och pappa! I Iittala-skålen ligger mina örhängen, och Body Shop-doften är Mango. 
 
 
Jag älskar att spana efter böcker i föräldrarnas "skåp-hylla". Där finns allt från Dorothy Sayers och Agatha Cristie till Da Vincikoden och Zlatans bok. 
 
Jag hoppas att ni alla har haft en helt underbar dag! Nu ska jag avsluta min med lite yoga för min ömma kropp. Och kanske en ansiktsmask. Njut av varje stund i livet!