Ett minikalas

Häromdagen fyllde Jenny 21 år och detta firades idag på minivis med henne och Hanna, uppkurade på varsin stol i mitt rum i källaren. Vi gapskrattade åt Johan Glans och suckade över synen på kvinnor i 21 Jump Street, och hade en härlig stund tillsammans!
 
 
Vi åt quesadillas med örter och mozzarella, och chips och grönsaker med dip.
 
Och jag bakade en prinsesstårta till 21-åringen. Såklart.
 
Glad tjej!
 
Ha en underbar helg! 

Trötta dagar

Livet blir lite konstigt när man går och lägger sig klockan tre på natten ena dagen, och går upp klockan fem på morgonen en annan dag. Rutiner är inget som finns i mitt liv just nu, och att go with the flow känns som en bra idé.
 
Det är snöigt och kallt! Vackert, men oerhört opraktiskt att ta sig fram i. Snälla, söta vår, snabba på! 
 
 
I min skolväska! Filofax, block, plånbok, bok till tåget (just nu Alice in Wonderland), äpple, iPad, pennskrin, iPhone-laddare, Questbar, hörlurar och läppstift. 
 
Kaffeträning på jobbet idag. Chefen var inte helt nöjd med mig. Det är chockerande hur snabbt jag kommer av mig. Men jag lyckades med ett hjärta i alla fall! Och ett äpple till höger, som mamma sa :)
 
Frukost efter morgonpasset på jobbet: vaniljgröt med banan, cashewnötter och chiafrön. Mums!
 
Och Kalle och jag tog en tupplur i soffan mitt på dagen. 
Nu ska jag strax hoppa i säng. Det blir jobb hela helgen för min del. Jag håller siktet på pengarna som kommer i slutet av nästa månad, wihoo! 

Bloggtorka

 
Hej på er!
 
Just idag har jag inget intressant att dela med mig av. Jag har haft två lediga dagar, och i morgon börjar mitt 10-dagarsmaraton. Jobb och/eller föreläsning tio dagar i sträck. Sådant tycker jag är jobbigt. Jag ser fram emot Hannas och min Londonresa mer än någonsin! Om två veckor bär det av! Idag sitter jag mest och glor på min datorskärm, men nu är det dags för en matpaus. Notera de röda ögonen i bilden ovan. Livet som 90-talist.
 
Ha en fin söndagskväll!