Björnbärsfingrar

 
 
Här i England är det supervarmt fortfarande. Och det är snart oktober! Jag tog en paus från det sociala livet och gick en promenad med en plastburk i högsta hugg. Jag har nämligen tidigare spanat in några björnbärsbuskar som såg inbjudande ut. Jag proppade hela burken full med bär och spatserade nöjt hemåt igen. Ikväll ska jag försöka göra smulpaj av dem. Skoj!
 
Imorgon åker jag till Oxford! Mitt andra hem.

Sista dagen i Sverige

 
 
Jag gick min sista morgonpromenad med Kalle imorse och passade på att fånga Malmö i sin vackraste höstskrud. Löven börjar sakta skifta i färg, och det är så härligt när det krasar under fötterna när jag går. Vinden gör kinderna rosiga, men det är ännu varmt nog att jackan åker av under promenaden. 
 
Idag åker jag tillbaka till England, och jag ser fram emot hösten, vintern, julen.
 
---
 
I'm going back to the UK today and during my last walk with Kalle I took the opportunity to catch Malmö in autumn colours. Now I'm looking forward to autumn, winter, and Christmas!

En höstdag på åsen

 
Min sista vecka hemma i Sverige har börjat. Konstigt att jag fortfarande har sommarlov när alla andra börjat för länge sedan. 
 
Nåja, igår blev ett Helsingborgsbesök till en bilresa upp på Söderåsen, där tre generationer Lindqvist fikade och körde genom slutna rum av träd.