Långfredag

Nu ska jag försöka blogga från min padda, så vi får se hur det går. Inga fina, fixade bilder under helgen, med andra ord. 
 
Jag var överlycklig över att få träffa Kalle igen. Han var å andra sidan mer intresserad av sitt tuggben. 
 
Taggad och glad och sned. Förlåt, jag vet inte hur man vrider på bilder...
 
En av presenterna jag fick var HappyPlugs! Jag älskar dem - rosa, söta och jättebra ljud. Rekommenderas!
 
Typ världens bästa påskägg! Lyxchokladägg och två Essie-nagellack - i lila!! Jag älskar min mamma!
 
Släkten skulle egentligen komma och fira mig idag, men min kusin har fått maginfluensa och pappa var rädd att mormor och morfar var smittade och att han skulle bli smittad (han åker till Boston på söndag) så vi ställde in alltihop. Tur att några kompisar kommer hit ikväll så att den här enorma cheesecaken från Pronto blir uppäten! Vi har mängder med köttbullar, prinskorvar och påskmust också. Partey tonite! Food babies are to be made!
 
Och efter det måste vi ju köra passet Food Baby! Sök på "Blogilates food baby" på Youtube om du känner att du ätit lite för mycket i påsk!
 

Dagen i bilder

Jag har haft en underbar dag, och tentan gick (förhoppningsvis!) bra, så jag har kunnat njuta ordentligt. Jag har till och med hunnit med ett träningspass! Now that is dedication for ya. Dock åt jag upp tio gånger kalorierna i form av påskgodis, mat och tårta. Här är några snapshots från min 20-årsdag. Och jag måste bara säga: det är underbart att vara vuxen "på riktigt". Jag passade nog aldrig riktigt som tonåring och nu äntligen känns det lite mer okej att vara mogen och ansvarsfull. Jag har alltid känt mig lite out of place innan. 
 
På Stora Torget här i Linköping har de typ världens största påskris. Så gulligt!
 
Köpte vykort för en krona styck från gubben som hade det här ståndet, och satte dem på min vägg ovanför sängen. Jag kan visa bild på resultatet nästa vecka!
 
Jag hade tråkigt när Jenny provade skor och kände mig jättecool med min naked juice och Body Shop-kasse. Obligatorisk bloggbild, visst?
 
Jag fick ett tidigt påskägg (som jag fick leta en bra stund för att hitta - påskharen var duktig i år!). 
 
Födelsedagslunch! Vad är väl bättre än god, klassisk påskmat och lite skånska à la Johan Glans såhär dagen före hemfärd? 
 
Proteintallrik, nom nom.
 
Nom igen.
 
Kvällens dessert (fattar du vilket sockerchockstillstånd jag varit i hela dagen?).
 
Jag kan inte ens beskriva hur gott det här var. Blev proppmätt men tog ändå mer. I regret nothing!
 
I morgon åker jag hem till Skåne! Jag är supertjatig om det, jag vet, men det är bara för att jag längtar så mycket efter min fina familj! God natt, allihop!

Burthday mornin'

Vi har en fin liten snödroppe i en kryddburk på köksbordet. Den gör mig glad. Särskilt nu när det är minus tio grader ute på morgonen. Burr!
 
Jenny kom in och väckte mig kvart över sex för att ge mig denna. Så snäll hon är! Jag älskade filmen när jag såg den och det ska bli jättekul att läsa boken! Ska börja på tåget hem imorgon. 
 
Lyxade till frukosten lite med färska jordgubbar på müslin. Sånt är man värd på sin burthday tycker jag. 
 
Trött men taggad att få tentan avklarad och överstökad. Klockan är sju, och strax pyser jag! 
 
Jag hoppas att alla får en trevlig dag, och att ni har lika soligt och fint som Linköping idag!